De fraaie Künzel houtvergasser voor de woonkamer. Dit is compleet een vervanger voor uw cv ketel!! Dit toestel is gebouwd om op een schone manier veel duurzame energie te kunnen leveren. Het vermogen van maar liefst 16 kw aan de cv zegt al haast genoeg, maar dan ook nog 94 % rendement behalen !! Aan de ruimte geeft de kachel maar beperkte stralingswarmte af, dus deze kachel is ook geschikt voor passiefhuizen of huizen waar maar een beperkte stralingswarmte nodig is.

Luchtdichte woning? Of een WTW-unit is geen probleem, want de kachel is verkrijgbaar met een externe luchtaanvoer om de verbrandingslucht buiten vandaan te halen. Deze kachel laat zich zeer eenvoudig bedienen en reinigen, zeer gebruiksvriendelijk dus. Op 1 vulling beuken of eiken kan de kachel tot wel circa 3,5 uur blijven branden zonder tussentijds bij te vullen. De kachel is standaard verkrijgbaar in HV-W donker grijs/ met zwart of de HV-H welke een aluminium look heeft.

Tegen meerprijs kan de kachel geleverd worden in nagenoeg iedere standaard RAL kleur, wordt vooraf eerst bij de fabriek geïnformeerd. 

Onderstaande afbeelding is de standaard kleurstelling van de Künzel HV-W.

                                                                            

 

Op onderstaand afbeeldingen kunt u zien hoe een reeds al mooie kachel nog beter er uit kan komen te zien door een zeer mooie plaatsing van de in / ombouw er om heen. Zeer netjes gedaan door deze klant uit Friesland. 
Echt een plaatje!

 

IMG 2992        IMG 2993

 

 Klik hier voor de pdf-versie van de folder van Künzel Houtvergasser!

 Klik hier voor de pdf-versie van de technische gegevens van Künzel Houtvergasser!