Bent u al bekend met de pelletkachel? Wij hebben in ons assortiment de volgende merken, K-Stove en Dielle. 

De K-Stove serie heeft 2 modellen welke in 3 verschillende vermogens verkrijgbaar zijn, 6, 8 en 10 kw uitvoeringen. Tevens is er één model welke is voorzien van een warmtewisselaar waarmee het cv water verwarmd kan worden. Ideaal om de gehele woning inclusief douchewater te verwarmen. 
Van Dielle zijn er 8 verschillende modellen die weer verkrijgbaar zijn in verschillende vermogens, tussen de 6 en 12 kw, en veel modellen zijn in diverse opties verkrijgbaar zoals extra glasplaat, andere kleur, etcetera. Teveel om op te noemen.

Tevens zijn er 3 modellen verkrijgbaar welke aangesloten kunnen worden op het cv systeem voor verwarming van de gehele woning.

De Grecale, Scirocco en de Ostro zijn pellet cv kachels met vermogens tussen de 14 en 35 kw totaal vermogen.

Voordelen van de Dielle pelletkachel
Dielle pelletkachels zijn anders opgebouwd dan welk ander merk dan ook. Zo worden de pellets vanuit de bodem omhoog gedrukt en de lucht niet onder de pellets maar boven bij het vuur voorverwarmd ingebracht, het grote voordeel wat u hiermee haalt is het volgende:

Verstoppen brander niet meer mogelijk. Doordat er niet meer met een brander pot wordt gewerkt kunnen deze ook niet meer verstopt raken en is elke week onderhoud niet meer noodzakelijk. CV ketels op pellets gestookt is een aparte range bij Dielle en zijn ook verkrijgbaar in verschillende vermogens tussen de 14 en 35 kw. Kijk daarvoor bij Dielle pellet cv ketels.

Wilt u meer weten betreft de mogelijkheden van een pelletkachel neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.


Maak hieronder uw keuze: (binnenkort beschikbaar)

* Dielle convectie kachels
* Dielle pellet cv kachels
* Dielle pellet cv ketels
* K-Stove convectie kachels
* K-Stove pellet cv kachels