Pelletkachels, mooie vormgegeven kachels in diverse modellen en zeer gemakkelijk te gebruiken en te bedienen, en werken volledig automatisch.

In ons assortiment hebben wij Dielle Convectie en K-stove Convectie en Dielle CV kachels en K-stove CV Kachel.

De Convectiekachels kunt u eigenlijk in iedere kamer wel plaatsen en deze verwarmd dan in principe alleen de ruimte waar de kachel opgesteld staat.

Maar wij hebben ook de zogenaamde Tube pelletkachels waarbij het mogelijk is andere ruimte te verwarmen door middel van buizen te monteren en de warmelucht te transporteren naar de andere ruimte, slaapkamer of studeerkamer etcetera, transporteren van de lucht kan wel tot 12 meter !!

Ook bestaat de mogelijkheid waarbij de pelletkachel word aangesloten op het cv systeem, waarbij de beste optie is om er een buffervat/boiler bij te plaatsen, op deze manier kunt u niet alleen de complete woning verwarmen maar ook het douchewater. Dit in combinatie met zonnecollectoren maakt het mogelijk geheel gasloos te kunnen gaan en dan ook nog CO2 neutraal te worden.

Pelletkachel van Dielle de enige pelletkachels met de gepatenteerde bodemvoeder met een rustig vuur, bijna geen onderhoud en zeer geluidsarm! Door de bodemvoeder worden de pellets omhoog geduwd waardoor er een rustigere verbranding plaatsvind, mooier vlambeeld, veel minder geluid van de pellets die in het branderbakje vallen, schonere en nagenoeg volledige verbranding, minder fijnstof uitstoot en een hoger rendement.

Wilt u meer weten betreft de mogelijkheden van een pelletkachel neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.


Maak hieronder uw keuze: (binnenkort beschikbaar)

Dielle convectie kachels
Dielle pellet cv kachels
 Dielle pellet cv ketels
* K-Stove convectie kachels
* K-Stove pellet cv kachels