Weet u al van de subsidie mogelijkheden voor een zonnecollector met boiler? De subsidie is vanaf januari 2017 verhoogd waardoor het nog interessanter is om te investeren in duurzame energie. Want let op: de verwarmingskosten door gas zullen komende jaren allen maar gaan stijgen. Dus wees op tijd de subside regeling loopt nog wel even maar het is zo weer voorbij.

Vacuümbuiscollectoren worden ook gebruikt voor sanitair/douchewaterverwarming, maar hierbij kunt U het systeem ook gebruiken als verwarmingsondersteuning.

Het voordeel van een vacuumbuis ten opzichte van een vlakke plaat collector is dat de opbrengst in het voor en najaar van de buizen hoger is en sneller op gang komt.
De vacuumbuizen zijn sneller op temperatuur ook als er nagenoeg geen zon schijnt, dan kunnen deze toch warmte gaan produceren terwijl een vlakke plaat meer zonsterkte nodig heeft.
De vacuumbuizen welke wij leveren zijn totaal anders van opbouw zoals de veel aangeboden heat-pipes, hierdoor zit er wel een prijsverschil in maar de opbrengst van een vacuumbuis is zeker hoger gezien de vloeistof die in het systeem zit door het systeem gepompt wordt.De vacuümbuizen zijn een directflowsysteem en kunnen tot een aantal van 150 stuks aan één stuk geplaatst worden.
Tevens kunt U koppelstukken toepassen als er bijvoorbeeld een schoorsteen of pijp op het dak staat, deze koppelstukken worden er tussen geplaatst en zo wordt het obstakel vermeden zonder nadelige gevolgen van het complete systeem.
Bij een heat-pipe is er sprake van een overdracht van temperatuur zoals dit gebeurt bij een warmtewisselaar, dit is een indirect systeem.

Heeft U interesse in een systeem en wilt u dit als pakket hebben dan is dat goed mogelijk en garantie behouden.
Dan kunt U het zelf plaatsen en als U het klaar heeft komen wij het bij U in bedrijf stellen, afvullen en inregelen van het systeem.
U kunt bij ons dus alle kanten op!

Wilt U meer informatie neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend informeren wat in Uw situatie de beste oplossing zou kunnen zijn.